Lacey från Freya

Freya+Lacey%2c+Cafe+Latte

Det händer hela tiden nya saker hos BhPia. I helgen var jag med på en tjejkväll i Falkenberg och gjorde ett litet gästspel som modell. Mycket roligt, snacka om att snygga välsittande underkläder lyfter självförtroendet till nya höjder! Ca 120 vrålande damer i olika åldrar, vi var fem modeller i både olika storlekar och åldrar... Allt för att spegla publiken!


Lacey från Freya är en ny godbit som kommer att ligga som bas hos Freya vilket innebär att den finns att beställa under en längre tid. Den är kraftigt gjord med bra stöd och finns tillgänglig hela vägen upp till K.kupa. Coolt.Ligger en 70K och väntar på att få provas. ;)


Själv är jag mycket svag för vintage och den här Bhns utseende speglar verkligen modet just nu, gammaldags, gulligt och en känsla av svunna tider. Me like!


Hoppas vi ses på Hälsorum på torsdag! Det finns i nuläget en tid kvar men ni är välkomna att droppa in om ni vill chansa. Önskas bad eller något annat speciellt måste önskemålet komma in senast onsdag. Hör av dig på 0705-191367.


Trevlig vecka!


/BhPia

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!