Info om kalenderförsäljningen

Tjena! Skriver ytterligare en liten status om kalendern för jag hinner inte svara på alla sms och kommentarer, hoppas det är ok för er! Infon kanske blir lite tjatig men det är tydligen många som missat den, misstolka mig inte, jag uppskattar att ni är så intresserade! 
1.BhPias Kalender 2015 har gått i tryck idag vilket betyder att den ska skäras, packas mm. Den är alltså INTE klar ännu. Försäljning startar 5 december.
2. Hela försäljningssumman går till Musikhjälpen i P3, kalendern kostar minimum 200 kr, vill man skänka mer är det självklart helt ok. De flesta som startar initiativ för ‪#‎mh14‬ samlar bara in pengar och den som skänker får inte någon produkt i utbyte så vi tycker gott att man kan lägga på en extra slant. 
3. Ni har tre olika alternativ till betalning. Betalning sker i första hand via sms, man sätter in valfri summa (minst 200 kr) på Musikhjälpens digitala bössa som är märkt med BhPia. Summan läggs sedan på er telefonräkning. Har ni ingen mobiltelefon går det bra att betala kontant till personen/butiken ni köper kalendern av, säljaren för sedan över den kontanta betalningen till den digitala bössan åt dig. Det går även bra att betala via Swish till 0705191367 men det bästa är förstås den digitala bössan. Problemet är att den öppnar först den 9 december.
4. Försäljningen av kalendern startar fredagen den 5 december, jag kommer då kontakta alla som anmält sig i evenemanget för att se hur många kalendrar var och en vill beställa. Leverans sker om möjligt från Lillebacka men jag kommer även köra en runda för att lämna över kalendrar, dock kan jag inte komma hem till alla som ni säkert förstår. Alla som säljer får en lista och ansvarar för att varje kalender som delas ut blir betald och antecknar på vilket sätt betalningen skett. De som är med och säljer behöver självklart inte köpa osålda exemplar men om det försvunnit kalendrar som saknar betalning står säljaren för mellanskillnaden, det kommer säkert inte bli några problem!
5. Tyvärr kan BhPia inte skriva kvitton på köpet eftersom det är Radiohjälpen som står för självva insamlingen, det går att få kvitto om man kontaktar dem, det finns mer info på www.sverigesradio.se.
6. 14 december har vi julhäng på Varbergs Automobilclub (mittemot Bildepån i Varberg). Vi bjuder på julfika och tittar på avslutningen av #mh14, vi hoppas såklart att så många som möjligt vill komma och fira med oss. Det är öppet för alla och inträdet går också till Musikhjälpen, summan är frivillig.
Hoppas ni fått svar på några frågor, trevlig kväll!

/BhPia

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!