Wonderbras axelbandslösa Bh fungerar så här!


Har du som så många andra problem med att axelbandslösa Bhar glider ner eller "tappar" boobisarna? Det är helt värdelöst. För att en Bh ska fungera utan axelband så krävs det att Bhn är gjorde för det ändamålet. Ibland kan man ta av banden på en vanlig Bh men som ni säkert märkt så fungerar det riktigt dåligt... Wonderbra har verkligen lyckats när de designade den här modellen men för dig som behöver en större kupa eller en tajtare omkrets rekomenderar BhPia Deco från Freya som jag visat förut. Den har en lite annorlunda form jämfört med Wonderbra Strapless Bra och båda fungerar utmärkt till vårens bal- och bröllopsklänningar. 
Båda modellerna är fint urringade utan att låta boobisarna rymma.
Wonderbras slogan för den här Bhn är;
"Stay up as long as you do". Kaxigt och sant.Som ni ser är formen annorlunda på dessa två snyggingarna och jag förespråkar varken den ena eller den andra. Det är en smaksak.
För dig som vill handla med kort varsel kan det vara enklare att beställa från Freya och av erfarenhet vet jag att ni är många där ute som kommer till BhPia i sista stund för att fixa en Bh till den färdigsydda klänningen...
Om ni inte lyssnat på mitt tjat och redan beställt hem din storlek. ;)

Trevlig helg!

/BhPia
Kommentarer

  1. Wonderbra gör verkligen kvalitets bh. Kul bild med handen =)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!