Vill du bli av med dina celluliter? Scala Shapingwear hos BhPia




Hos BhPia kan du nu köpa ovanstående produkter som efter studier i England visar att 4 av 5 kvinnor upplever att de både fått mindre midja och reducering av celluliter. De hade inte ändrat sina kost- eller motionsvanor utan endast använt dessa formande produkter.
För att bevisa att de fungerar kommer jag självklart testa dem, för visst får man lov att vara skeptisk?
Har längtat efter Scala sen första gången jag hörde talas om dem och äntligen är de hemma!
Premiär på onsdag!



Patenterad nanoteknologi – motorn i våra shapewear

Så verkar biokristallerna mot celluliter, fett och vätskeansamlingar
När du bär dina shapewear/leggings aktiveras de miljontals mikroskopiska Bio-keramiska kristallerna som är integrerade i väven. Resultatet blir att de fettdepåer som finns i huden frigörs och "smälter". Restprodukterna tar sedan lever och njurar hand om, kroppens eget reningssystem.
Du kan fysiskt inte känna av de Bio-keramiska kristallerna, utan materialet upplevs bara som en något kraftigare trikåväv.
En liten fysiklektion
De Bio-keramiska kristallerna avger långvågiga infraröda strålar som stimulerar huden, ökar blodcirkulationen, syresättningen och ämnesomsättningen (vilket är en förutsättning för att kunna frigöra celluliter, fettceller och vattenansamlingar i huden). Signifikativt för den infraröda långvågiga strålning som kristallerna avger är att de bara träffar objektet (huden) den lyser på och inte luften runt omkring.

Välkomna att testa!



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

Vilken färg är egentligen nude, skin, eller hudfärgad? Jag vet inte! ;)