Vad är en sexig BH?

En sexig BH? Javisst! 
"-Jag vill ha nånting sexigt! sa kunden"
"-Vad är sexigt för dig? svarade BhPia"
Underkläder kan får dig att känna dig sexig, japp! De kan också få dig att känna dig mer bekväm, smidig och mer omedveten om din kropp för att du slipper fundera på om något syns, inte syns eller blottar mer än du önskar.
I bland får jag önskemål om produkter som inte finns, typ "jag vill ha en kupa som går högt upp men har en djup urringning, helst inga band. Den ska vara slät, med spets, inte sitta åt runtom men ge stöd". Då förklarar jag att det finns olika BH till olika aktiviteter och att vissa modeller är supermycket stöd i men andra är mjukare när man hellre vill ha det. Hänger ni med? En Sport-BH är inte samma sak som en push up.
På frågan om vad som är sexigt är det bara den som ställer frågan som, förhoppningsvis, har svaret. För en äldre brutta kan det vara att köpa en svart BH i stället för en vit, för andra kan det vara en ovadderad i stället för en med vaddering och för nästa kund tvärtom.
Sexighet är en känsla som kommer inifrån, underkläderna kan förstås höja känslan men med fel underställ kan underkläderna lika gärna ge motsatt effekt. Köp underkläder som DU känner dig bekväm i så kommer vi ett steg närmre "sexigheten". För vem har sagt att alla vill vara sexiga? Det kanske räcker med bekväm, tack och lov är vi olika!
För mig är utstrålning det sexigaste som finns, en person som utstrålar trygghet och styrka är sjukt hett tycker jag!
Vad är sexigt för dig? 

Foto: Anna Lindblom, picpeople.se


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!