Ögonlaser vs Force Sport-BH utan bygel... Trevlig måndag på er!

(klicka på bilden för att komma direkt till produkten)

Hej!

Nu är det full fart i butiken igen och på onsdag är det åter öppet för Drop In mellan kl 15-19. 
I onsdags var jag tvungen att hålla stängt eftersom jag korrigerade min närsynthet med hjälp av laser på Memira i Göteborg. Måste säga att gänget där uppe är väldigt proffsiga och trevliga, bra folk ska cred ha tycker jag! Både jag och Jonathan (som opererade sig i maj förra året) är supernöjda. 
Har inte haft ont alls men vågade inte ta emot bokningar torsdag och fredag pga återbesök och noll koll på hur ögonen skulle fungera. Köra bil, kolla på TV och vara ute i ljust väder fungerar jättebra men att sitta länge vid datorn och köra bil i mörker och regn fungerar inte lika bra. Såg redan lika bra utan glasögon som jag gjorde med dagen efter men hjärnan har inte vant sig ännu. Lördagen bjöd på lite av rekordförsäljning faktiskt och då snackar vi fem kunder, fem nöjda kunder som fick mycket tid. Hellre det är 10 som handlar för mindre och bara är lagom nöjda. Så jobbar jag!

Längtar massor efter få tvätta ansiktet normalt och få träna igen, en vecka utan gym känns löjligt jobbigt när man inte känner sig det minsta sjuk. Får nöja mig med att lägga upp denna nya efterfrågade modell från Freya som jag tror kommer ersätta Multi Sport-BH från Shock Absorber. De är VÄLDIGT lika i modellen men Freya kan leverera snabbare till oss och därför jag vi erbjuda alla storlekar hela tiden. I lager finns just nu 75GG/J och 80GG/J för omgående leverans, beställ innan onsdag kväll så kan vi med lite tur leverera just din storlek redan nästa vecka. 


"Force Sport-BH utan byglar från Freya är tillverkad i tredubbelt tyg med sydda kupor som fokuserar på att ge mycket stöd från alla håll. Kuporna är försedda med extra sidosupport för att minska rörelsen på Din byst, allt för att Du inte ska behöva tänka på den detaljen under Din träning. Extra sömmar i kuporna ger ett bra lyft även i större modeller. Omkretsen är extra bred hela vägen runtom och sitter väldigt skönt även när man väljer en extra tajt sådan. Den här modellen är till skillnad från sina kollegor i samma kategori lite plattare i formen, många har frågat efter en mer "vanlig" modell som ger mer tryck över bysten och detta är vårt svar: En rejäl BH med mycket stöd med en fyra hyskor bred omkrets som knäpps i fyra olika steg. Vill Du öka trycket över bysten väljer Du en kupstorlek mindre än Din normala.

Vadderade reglerbara axelband som avlastar Dina axlar extra mycket, baktill på axelbanden sitter ett extra multispänne som gör att Du kan knäppa banden i kors om Du vill."

Trevlig måndag på er och njut av våren!

/Pia

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!