Tekniskt strul i webshopen vs Nya ascoola Idol T-shirt BH i svart och latte!

Nyhet hos BhPia!

(klicka på bilden för att komma direkt till webshopen)

Tekniskt mankemang i semestertider betyder att vi inte kan svara exakt på när vår kassa på www.bhpia.se fungerar igen men vi lovar att hjälpa Dig men Din beställning om Du mailar info@bhpia.se, allt löser sig! 

Kanske har Du inte ens märkt att det inte fungerar, bra för Dig! Mindre bra för Dig som blivit irriterad och undrar vad vi håller på med. Förlåt för att vi krånglar till det för Dig men om Du vill beställa så gå det bra att maila oss så fixar vi en order till Dig manuellt.
Det betyder att du ger oss följande uppgifter:

Namn:
Adress:
Mobilnummer för sms-avisering:
E-post:

Namn på produkt/produkter:
Färg:
Antal:

Det går bra att kopiera texten ovan och klistra in i ett mail, vi återkopplar till Dig så fort som möjligt med ett underlag på Din faktura, Du kan då enkelt kontrollera att beställningen är korrekt.

Anledningen till att det krånglar just nu är att vi avslutat vårt avtal med Klarna eftersom vi och många av våra webshopskunder inte varit helt nöjda med deras service. Att avtalet skulle löpa ut har vi vetat om ett bra tag men vi hade missat detaljen att de som ska hjälpa oss att gå över till Swedbanks E-handelspaket är på semester. En liten med viktig detalj som gör att vi just nu står utan kassa i själva webshopen. Det betyder också att vi inte kan skicka ut varor som inte är betalda då vi saknar säkerhet för dessa paket tills vi tecknat ett nytt avtal.
Under tiden går det bra att betala via Swish eller direkt till vårt bankgiro, alla betalningar kommer alltså att förskottsbetalas för webshopskunder.
Så fort det nya avtalet är klart och kassan fungerar igen kommer faktura erbjudas precis som vanligt.

Tack för Ditt tålamod, funderar du på något så fråga på!

/PiaKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!