Nytt bad lagom till värmeböljan!

Hej!

Även om det varit lite tyst på bloggen ett tag så beror det absolut inte på att BhPia taggat ner, tvärtom! I butiken är det fullt upp, det är många kunder som kommit på att man faktiskt kan boka en tid för att få hjälp att hitta bad- och underkläder och det är vi väldigt tacksamma för. Det gör att jag hinner med att hjälpa alla precis så mycket som jag vill vilket leder till nöjda kunder. I like!

Nytt i webshopen är Essentials Bikini BH med tillhörande hög trosa från Elomi. Jag har tidigare sålt denna stabila basbikini i Falkenberg och det var många, i första hand tjejer med omkrets 85 och uppåt, som fastnade för modellens enkelhet. Det är inga konstigheter, bara bra stöd helt enkelt. Baserad på storsäljaren Caitlyn BH från samma märke.

(klicka på bilden för mer info)

Deco Swim Bikini har redan orsakat en mindre anstormning av kunder som tidigare köpt originalet Deco BH. Denna bikinin är likadan som BH:n men som just bikini. Underbart! Vansinnigt utomordentlig passform, jag kan inte minnas hur många som frågat genom åren när Deco ska komma som bikini... Haha. Nu är den här! 

(klicka på bilden för mer info)

Så, vilken av den är svarta bikinisarna är bäst? Det beror såklart på vad du trivs i och vilken storlek du letar efter. Essentials börjar på DD-kupa och finns hela vägen upp till 105 i omkrets. Deco i sin tur börjar på 60 och finns från B till GG-kupa. Två helt olika modeller med olika design. För att vi är olika och för att vi skall fortsätta att vara det! Så det så.

Kram på er i värmen!

/Pia
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!