Modeller och sponsorer sökes till BhPias Kalender 2016!


Hej!

Då är det i full gång, planerandet inför nästa års kalender. Ni vet den där som visar en exklusiv skara människor i olika storlekar och som inte bryr sig så värst varken om retuschering eller vad modellen på bilden åt till lunch. Eller vem hen bor med, hur många födelsedagar som firats eller om man är van som modell eller om det är första gången man står inför kameran och visar mer hud är man brukar göra. Förra året drog vi in över 110 000 kr till Musikhjälpen och vi räknar med minst lika mycket cash i år. Det gör stor skillnad för dem som behöver hjälpen mest men det är inte bara insamlingen av pengar som spelar roll. För alla människor som någon gång påverkats av medias bild hur en kvinnokropp skall se ut, för oss spelar det stor roll att få se en alternativ bild. En bild som är mer förenlig med verkligheten och som i sin tur gör att fler kan känna att de duger som de är.

Så, vad är det då som saknas? Jo, sponsorer för att täcka upp tryckkostnaden för upplagan på 500 kalendrar. Och fordon, det kan vara vad som helst! Ju mer annorlunda desto bättre!
Fotograf, lokal, smink, hår, bra offert från tryckeri. Allt detta är klart, vill du eller ditt företag vara med och sponsra och ha ert namn med på framsidan av kalendern, hör av dig till mig direkt! Alla inblandade ställer upp gratis och vi jobbar allihop mot samma mål.
Maila bhpia@bhpia.se för mer info! Sponsring kan även vara att hjälpa till att köra oss eller hjälpa till med avslutningsfesten i december, dock kan inte alla underbara människor som hjälper till få sitt namn på framsidan men om du mailar mig får du veta mer. Fotograferingen kommer ske sista helgen i augusti och kalendern kommer säljas i november och december med avslut samma dag som Musikhjälpen är slut. Då blir det fest! (som förra året sponsrades av Kungsgatans Frukt & Grönt samt PG:s Livs, vilka det blir i år vet kanske du bättre är jag?)

Listan på modeller är i princip klar. Det är blandande storlekar, dock är de flesta mellan 25-35 eller över 50 (vi har ett par godbitar med i år som haft fler födelsedagar ensamma än vi i nedre spannet har om vi slår ihop två) så just nu söker vi dig som uppfyller något av "kraven" vi saknar:

1. Gravid, gärna väldigt mycket så att det syns.

2. Mellan 40-50 år. Vi har ett litet glapp där just nu. Spelar ju ingen som helst roll med något år hit eller dit men ni fattar säkert vad jag menar.

3. Storlek mellan 65-70 A till C-kupa alternativt 85 eller större från F-kupa och uppåt. Samma sak här, storleken är inte det viktigaste men det är här vi saknar storlekar i skrivande stund.

4. Att få med en person som har lite annorlunda hy mot oss blekfisar skulle vara superkul! Kanske inte helt pk att skriva så men det är samma sak som ovan, vi vill att kalendern ska visa så många olika personer som möjligt. Mission impossible att få med ALLA men vi försöker så gott det går. När jag ändå är i farten passar jag på att efterlysa dig som kanske opererat dig så att det syns eller genomgått någon annan kroppsförändring. Alla är välkomna!

Dela gärna detta inlägget vidare om du vill, det också bra att förboka kalendrar redan nu om du vill vara säker på att få tag i ett exemplar. Maila bhpia@bhpia.se så skriver jag upp dig på listan!

Kommer bli awesome, är sjukt taggad!

Fotograf: Picpeople.se
Hår och makeup: Frisyrhörnan
Tryck: Profile By Sobei



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

Vilken färg är egentligen nude, skin, eller hudfärgad? Jag vet inte! ;)

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!