Passar kläderna dig eller passar du i kläderna?Hallå!


Visst är skönt att vi inte är lika? Hade ju varit hur tråkigt som helst! 
Den här bilden visar så tydligt att har olika kroppsform men vad gör väl det? 
Konstigt bara att vi ofta inte är nöjda med det vi har, vilket fler borde vara tycker jag.
I mitt jobb träffar jag så många vackra kvinnor som inte ser sina fina lår eller sin snygga byst...
Det ser däremot änglavingarna på ryggen eller sin rumpa som alltid har en förmåga att vara för stor, för liten, för bred eller platt. Men vem är mer kritisk mot dig än du själv? 


När jag varit på en visning och kommer hem är jag med få undantag på riktigt gott humör. Vet du varför?
Jo, jag har hjälpt mina kunder att se det som är bra. Kanske har hon som ville ha större byst köpt en Wonderbra Full Effect och fått en hylla hon aldrig tidigare haft. Att se en kund försöka att inte le när hon älskar det hon provar är så mycket mer värt än pengar.


Kanske har kunden som var helt övertygad om att det inte fanns en Bh i hennes storlek insett att 65G inte är en så ovanlig storlek i alla fall? Att hon kunde välja på lika många modeller som kunden som köpte en likadan Bh som hon själv men i 80D gjorde att hennes problem var som bortblåst. Helt plötsligt slapp hon oroa sig för nästa inköp av Bh och bokade i stället en egen Bh-skola för att hjälpa sin mamma och syster som hade samma problem som hon tidigare haft. Kanske blev hennes partner glad och ringde och beställde ett till set, vad vet jag? ;)


Ibland kommer kunder som har dålig självkänsla till mig. Ofta är de större kvinnor med tung byst som har svårt att hitta både kläder och underkläder som passar. För mig var det så innan jag gick ner några kilo i vikt. 
Jag var nästan alltid störst när jag gick in i ett rum och de där ökända provrummen var en av mina mardrömmar. Inget passade kändes det som och jag hade ingen aning om hur jag skulle klä mig för att framhäva min kropp på ett sådant sätt att jag faktiskt kände mig snygg.
Jag tog hjälp av en av mina kunder som hade kunskap på det området och hon har både fått sy om och sy upp nya kläder till mig. 


Det handlar inte om att du ska passa kläderna. 
Det handlar om att kläderna ska passa dig!
Kläderna som finns i vanliga butiker passar få, antingen är du för kort, för lång, smal eller bred. 
Hos mig finns det underkläder i ALLA storlekar och modeller. Välkommen att känna dig snygg!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!