Håll ut, paket på väg!


Nämen hej!

Det var aningen stressigt dagarna innan vårt bröllop även om vi förberett oss i MÅNADER. Jag är superglad att jag valde att ta helt ledigt veckan innan (förutom att packa de leveranser som kom) och jag förstår att det är många som väntar på sina beställningar. I vanliga fall levererar jag nästan alltid inom 10 dagar men jag lovar aldrig snabbare leverans är 4 veckor för att inte göra någon besviken.

Idag är det tisdag och jag håller tummarna att DHL kommer med minst två jättepaket, igår kom två pyttesmå paket med trosor... Så kan det vara, jag vet aldrig exakt när vad kommer men jag lovar att packa alla beställningar så fort som möjligt, det är prio ett efter att ha tagit hand om utprovningarna.
Vet att leverantören i England jobbar på och att allt är på ingång.

Igår träffade jag mina nya ekonomihjälp, Per heter han. På frågan hur jag kan ta ledigt när jag jobbar själv svarade jag faktiskt att jag kanske inte kan det men att jag gör det i alla fall och hoppas att kunderna förstår läget. På frågan om kunderna gör det svarade jag: -Nästan alltid. ;)
Mitt jobb är lite svårt att ersätta med en vikarie, finns inte så många som kan det där med utprovning, att ta betalt finns det jättemånga som kan.

Kram på er och tack för tålamodet!

/Pia Ericson 
(måste träna på att skriva rätt efternamn, haha)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!