BhPias Kalender har hittills dragit in... Var med och gör skillnad! På riktigt.

(klicka på bannern för att komma direkt till BhPias digitala bössa)

God morgon!

Ville bara passa på att göra ett inlägg om hur mycket pengar vi samlat in med hjälp av försäljningen av BhPias Kalender 2016 i skrivande stund, mer lär det bli;

Vi har slagit 30 000 kr-strecket!

Hurra! 30 000 kr är jättemycket pengar men målet är såklart att slå förra årets summa på 110 000 kr. 
För att nå dit ska vi såklart sälja ännu fler kalendrar och jag hoppas att du är en av dem som vill hjälpa mig! Det behöver inte vara så krångligt alls, kolla runt med dina jobbarkompisar, symötestanter eller med frisören om de vill ha en kalender. Boka antalet hos mig så lägger jag undan till dig, när du hämtar ut dem visar du hur dina köpare betalt så slipper vi krångla med det sedan.
Be dem betala minst 200 kr vis sms till 72 999. Skriv "ok200 bhpia", när de fått ett tackmeddelande har betalningen gått igenom. Det går bra att betala via Swish till 0705-191367 också.
Direktbetalning till Swedbank: 8388-14 167 882-2 och kontant går också bra men sms och Swish är att föredra. Kolla runt så hörs vi snart! Mer info om betalning finns i tidigare inlägg.

Tack till alla er som redan betalt, mer än hälften betalar mer än 200 kr och det värmer hjärtat massor denna kalla morgon!
Heja, heja!

/Pia

#bhpia #bhpiasmodeller #bhpiaskalender #picpeople #younghairvarberg #frisyrhornan #maddeliten #mh15 #salonglenochfin #ulleyore #himlebrodyr #anderssonochljungblad #bergsfegen #villamanhem #stocksvarvarn #ngs #kungsgatansfruktochgrönt #folketshusvarberg #alternativtluciatåg #oretusherat #ngsvarberg

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!