Nu är vår succé här! Pure Amnings-BH i T-shirtmodell upp till HH-kupa.

Hallå där!

Vi säljer mängder av amnings-BH hos oss i alla möjliga olika storlekar, från D till JJ-kupa för att vara mer exakt. Idag packade vi upp de första av Freyas nya Pure Amnings-BH som kommer i både svart och skin.
Är helt övertygad om att denna kommer bli en ny storsäljare eftersom många frågat efter en slät BH med rundare form. Baserad på Rebecca BH i samma sköna material, ni vet det där fräsiga som låter Dina boobisar andas! Slingan inuti kupan som håller bröstet på plats när du ammar är dekorerad med en supermjuk spets, verkligen smakfullt.

På frågan om man skall ha en amnings-BH med eller utan byglar svarar jag alltid att det är säkrast med en BH utan eftersom byglar som trycker kan vara orsaken till mjölkstockning, risken ökar på natten då man kanske ligger på sidan och bygeln trycker emot... Så, sov med en BH utan byglar och bär Pure på dagen!
Byglarna är speciellt framtagna för just amning eftersom de är mjukare än de man hittar i vanliga boobishållare.

Nästa vanliga fråga är förstås när man skall köpa sin amnings-BH och det får man avgöra alldeles själv, viktigast är såklart att man ser till att ha rätt storlek så den inte är för liten eller för stor. Ju närmre BF man är desto bättre, förslagsvis provar man ut en BH före och en efter. Skulle det vara så att amningen inte fungerar är det tråkigt att stå med flera stycken som inte passar längre fram.

Pure är en perfekt T-shirt BH som ger en naturligt rund form och ett snyggt lyft, jag misstänker att många kommer köpa denna modellen tidigt för det enda som skiljer Pure från en vanlig BH är det smidiga spännet upptill på kuporna, syns om du har linne men annars väldigt diskret.


(Klicka på bilderna för att komma direkt till webshopen)

Pussas med kidsen å glöm inte att krama dem! 

/BhPia

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!