Nyhet! Maria Basque från Elomi i 64 storlekar.

 

"-När kan man ha en sån då?"

Vilken konstig fråga! Eller? Du kan ha den till en kjol så ser det ut som en het klänning, till en kavaj med byxor, under din klänning för att du vill trolla med figuren, när du ska gå på party med speciell klädkod, på festival (uppenbarligen), under din bröllopsklänning eller varför inte bara klä upp dig för din egen skull och kanske lite för din partner?

Maria Basque från Elomi är inte diskret, det är inte meningen att det skall vara det. Personligen känner jag mig vackrare än någonsin i en korsett eller en sk basque, dock föredrar jag att andas vilket är en fördel med den här varianten som knäpps med hyskor bak, likadana som på en BH fast fler. Precis som med alla kläder så måste det bara rätt storlek, du väljer samma som på din BH. Kuporna är designade likadant som på Maria BH vilket gör att du inte behöver oroa dig över dina boobisar. Du visar faktiskt inte mer hud i den här pjäsen än i ett urringat linne eller hur?

Skenorna följer din kropp samtidigt som de formar den, framtill är de platta för att inte vika sig så mycket när du sitter ner. I kuporna har man förstärkt stödet med mjuka skenor även där för att de ett stabilt lyft som funkar även utan axelband, samma sak på Maria BH. Det medföljer band som kan knäppas på valfritt sätt men både strumpebandshållare och axelband kan tas bort helt. Omkretsen är tajt, gå gärna upp en omkrets om du är osäker. Nertill är den bredare än upptill, alla små genomtänkta detaljer gör att Maria Basque skiljer sig från mängden på mer än ett sätt.

Hela serien Maria från Elomi kommer även i krämvitt och finns i 64 olika storlekar i vår webshop och vi skryter gärna med att den finns från 70 upp till 110 och från D till HH-kupa. Elomi brukar inte sy upp i omkrets 70 eftersom märket riktar sig till en kurvigare kvinna men de har gjort ett undantag och det tackar vi för. Testade en 70FF till mig själv och vill passa på att säga att det är en tajt 70. Jag kommer välja 75F i stället men det gör ju inget bara man vet om det eller hur?

Så, har du inget tillfälle du kan använda "den där". Skapa ett!

/BhPiaKommentarer

  1. Den kommer bli så jävla snygg! Förstärker upp hela min garderob! ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!