Tävling!


Äntligen tävling!

För att vinna denna snygga box från Freya så kräver BhPia en motpresentation...
Dela med dig av en historia i kommentarsfältet om en Bh-upplevelse, det kan vara precis vad som helst.
Jag själv är enhällig domare, fjäsk mottages tacksamt och kan belönas med tröstpris...

Lycka till!

Tävlingen pågår november ut och vinnaren presenteras på bhpia.se så snart tävlingen är avslutad.

Boobisbox!

/BhPia



Kommentarer

  1. 14 år och lagom neurotisk om att alltid vara snygg så där som det kan vara på högstadiet. Att var kär i en kille, pirrandet i bröstet. Disco. Dansa järnet med tjejkompisarna, spana på killarna. Åh där är han! Snyggingen! Åh han kommer hit! Man får en lång och hård kram, kanske lite mer än en kompiskram. Hela jag pressas ihop, luften pressas ur lungorna.

    Men vänta nu vad konstigt det känns, vad har hänt. Det känns så löst, det rör på sig på ett sätt det inte brukar göra. Puttar bort honom, sneglar ner i urringningen, hmm nåt är fel. Mycket fel, snabbt in på toa. Det hänger... Vad har hänt? Lyfter upp linnet och ser att min fina pushup-bh har gått sönder. I mitten mellan kuporna. Panik! Nu kan jag ju inte dansa, nu kan jag inte göra nånting. Tillbringar resten av kvällen sittande mot en vägg med en pösig tröja som jag har fått låna av en killkompis. Åhhh så pinsamt!!!

    Första gången och förhoppningsvis sista gången som en bh har gått sönder mellan brösten. Hoppas att den enväldiga fantastiskt brillianta begåvade domaren fann mitt berättelse rolig.

    SvaraRadera
  2. Ooops! Linda och Lina har bidragit med sina historier på Facebook men den här känns i hela hjärtat!

    SvaraRadera
  3. Emma Nilsson, Hajom18 november 2011 kl. 10:33

    Jag använder bara BH-Pias bhar. Det enda som gäller! Försöker frälsa medarbetare och väninnor genom att förklara för dom hur dåligt deras egna Lindex-exemplar sitter och har vid flera tillfällen anordnat med bh-skolor hemma hos mig för att alla verkligen ska få samma underbara upplevelser som jag själv fått av dom jag varit på. Där jag bor nu har jag 7 st bhar från bh-pia. (Har varit på ungeför lika många partyn, alltid nöjd!) Alla bra för olika tillfällen! Singel-bh med ofattbar push, axelbandslös, jobb-bh, vardagslyx, pre-menstruell (då boobiasarna är lite större har jag en som sitter lite bättre än dom andra, min kära Deco) och några som passar till vilket tillfälle som helst men beroende på vilka kläder jag har.

    Den senaste jag köpte är Fiore från Audelle i rosa. Den absolut vackraste skönhet jag någonsin burit. Var ju tvungen att köpa shortyn till med, hade liksom inget val när den var så grymt snygg! Dagen efter använde jag självklart den på jobbet. Jobbar på sjukhus och har då på mig långa arbetsskjortor som man måste knäppa uppifrån o ner. Och lyckan log mot mig denna dag. För knappen som sitter precis mellan boobisarna var sönder just den dagen! Situationen fick lösas med att be en kollega om hjälp med säkerhetsnålar eller dylikt, för hur snygg bhn än är, kan det ses som opassande att flasha den för sjuka patienter o gubbsjuka läkare. Min kollega, Monica, sa innan jag fick nålen att "Det gör väl inget för dig, du har säkert en snygg bh på dig ändå?"
    "Faktiskt", sa jag "du måste se vad jag köpte igår!" Och så drog jag upp knäppningen i blottade min skönhet i förrådet för Monica och klart kunde hon inte säga emot! (Och ingen annan heller som fått se den..) ;)

    För min del gör det ingenting om nån knapp spricker upp under jobbet. Eller nångång nånstans, för tack vare bh-pia har jag alltid en bh som sitter som en smäck och gör mina boobisar rättvisa, och dessutom är dom galet snygga!

    SvaraRadera
  4. Aww... Jag rodnar av dessa fina ord! Dock vill jag påpeka att om man hittar rätt storlek och modell så fungerar Lindex också. ;)Förresten, Emma? Har du vita kläder på jobbet passar den rosa ypperligt men det har du redan koll på kan jag misstänka...

    SvaraRadera
  5. Jaha det måste väl vara att Pia har BH som passar oss som även har lungorna på utsidan... ett uttalande som inte riktigt uppskattades på medicinmottagningen när jag gjorde en funktionskontroll och läkaren konstaterade att jag hade en stor lungfunktion!!
    - Japp sa jag, de sitter ju på utsidan också!!

    HÄPP!!

    SvaraRadera
  6. Men Inger, det var lite hemskt faktiskt! ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

Vilken färg är egentligen nude, skin, eller hudfärgad? Jag vet inte! ;)