BhPias egen frågespalt på REBORNLIFESTYLE. Coolt tycker vi!

http://rebornlifestyle.com/sv/stilbloggen/
(Klicka på bilden för att komma direkt till inlägget)

Efter lite hysch-hysch kan jag nu, mycket stolt, meddela att jag kommer blogga i en alldeles egen frågespalt på REBORNLIFESTYLE.

Läsarna skickar in frågor om en himla massa olika ämnen och de som handlar om under- och badkläder kommer jag att besvara. Bloggens egen underklädesexpert. Det ni!

Rekommenderar er att gå in och kika på sidan, ett utdrag från vad som skrevs idag stämmer mer än väl överens med min filosofi. Hoppas ni gillar´t!

Tack Sophie för trevliga mail, ser fram emot vårt samarbete!

/Pia


DEN PERFEKTA KROPPEN

2015-10-29
Den perfekta kroppen! Vem bestämmer hur den ska se ut? Media? Männen? Klädindustrin? Du själv? Kanske är det en mix av allt. Kanske har du växt upp med en mamma som aldrig varit nöjd. Eller har du ständigt jämfört dig med dina vänner?
Uppskattar du din kropp och är tacksam för hur den ser ut? Kanske har den både gett dig barn och låtit dig vara frisk? Är inte det bra nog?
Vid det här lagt vet du nog hur vi ser på saken. Men även vi får påminna oss själva om att vara stolta över dem vi är. För det är inte lätt, trots att man innerst inne vet att de flesta "perfekta" människor vi omges i media och i reklam är bluff. Alltifrån hårförlängningar, photoshoppade hårfärger, rynkor som suddats bort och tänder som gjorts vitare. Alla dessa bilder väcker omedvetet tankar om att man är ”fel” och borde bli bättre…
Därför är det så härligt, men väldigt ovant, att återigen se vanliga människor agera modeller för olika produkter. Underbart, tycker vi!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!