Webshopen lever igen + bilder från fotograferingen 29-30 augusti.

www.bhpia.se is alive!

Sidan är uppe igen! Tjohooo! 
Dock är det en hel del jobb kvar men i stället för att hålla den nere får ni följa med under resans gång, just nu är det smått kaos. Bland annat dök det upp lättklädda damer i maskeraddräkter, spännande men inte riktigt rätt.
Men vad gör det? Snart så, då kommer kassan fungera igen och allt blir som vanligt fast snäppet bättre.


Riktigt rätt var det ju inte att det hela lördagen låg en båt med tre herrar som "fiskade" precis nedanför Villa Manhem. Men de fick vara kvar, Picpeople-Anna var änna världsbäst på att undvika att fota sådant som inte skulle fotas. Jag däremot jobbade inte riktigt likadant, haha.

Kalendern kommer finnas för försäljning redan i november och om du vill boka ex redan nu skickar du ett mail till info@bhpia.se med namn och antal kalendrar du vill boka så hör jag av mig när det är dags. Kostar minimum 200 kr och hela summan går till Musikhjälpen 2015.

Vill ni se fler bilder från fotograferingen följer ni dess två länkarna, då hamnar ni på bloggen som Anna Lindblom driver:

Bakom kulliserna: http://picpeople.se/?p=2126

Ha en underbar dag, själv kom jag nyss hem från stocksvarven och har piffat butiken innan den öppnar kl 15. Ses sen!

/Pia

P.s Tack till Madde Nilsson och Frisyrhörnan för styling lördag och Young Hair för stylingen på söndagen. Extra tack till Vanja, Elin och mamma som hängde med oss båda dagarna och styrde upp saker runt om. Vi klarar oss inte utan kaffe! Tack till Agge för mackorna och Ulle för kakorna, tack till er som sponsrat med pengar, ni kommer få extra cred sedan! D.s


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!