Lediga tider för utprovning, kolla in vad vi fyllt på!


Hej!

Ovan ser ni ett litet urval av produkter som fyllts på i butiken. Deco Swim längst upp lever verkligen upp till vad den lovar. Mycket push!

Sedan ser vi Rebecca Eclipse med sin multiknäppning bak, den här modellen säljer mer och mer faktiskt. Slät följsam kupa med ganska smala axelband. Kommentaren är ofta att den inte känns alls vilket jag ser som en fin komplimang till modellen. Väldigt bra även i C-kupa. 
Finns dessutom i fyra färger. 
Alltid bra att ha olika nyanser att välja på i garderoben eller hur?

In the Mix bikini kan knäppas både i kors och klassisk halterneck, säljer bäst i stora kupor. Antagligen för att jag bara tagit hem från F-kupa och uppåt men det är bara en tillfällighet, haha. Funkar garanterat i mindre kupor också för den är riktigt lätt att prova ut på kunder.

Längst ner är en favorit i blandade kupor, både mindre och större. Versailles Bikini BH. Säljer den både i 65 och 90 och den trollar superbra! Upplevs som nätt i modellen även om det är en fullkupa. Riktigt najs. Underdelen på bilden är toppsäljaren av alla bikiniunderdelar i sommar. 
Många köper den separat för att den är så skön på. Yayy!

Tyvärr har vi fortfarande ingen fungerande kassa i webshopen men det går utmärkt att maila info@bhpia.se för att beställa så hjälper vi dig manuellt så snabbt vi kan! 
Ingen ko på isen! 

Vill Du boka en privat tid för utprovning ensam eller tillsammans med någon? 

Lediga tider nästa vecka

Måndag 10/8: Kl 10, 13 eller 14.30
Tisdag 11/8: Kl 10, 11.30 eller 13
Onsdag 12/8: Drop In kl 15-19
Torsdag 13/8: Kl 13 eller 14.30

Provningstiden är olika beroende på hur mycket Du som kund vill prova och anpassas såklart efter antalet personer som kommer och provar. Därför är det viktigt att jag vet om Du kommer ensam eller tar med några extra. Alltid kul att vara flera men då behöver jag planera in lite mer tid för er, inget konstigt med det! Maila mig eller skicka ett sms till 0705-191367 så hittar vi en tid som passar!

Hörs snart!

/Pia

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!