Viktigt inlägg angående BhPias parkering!

Idag har det varit kaos hos BhPia, både på bra och dåligt sätt. Bra för att det var många kunder som ville komma och prova underkläder, dåligt för att våra grannar inte uppskattar det tillfälliga parkeringskaos som uppstod... Så, jag vet att ni är många som följer våra uppdateringar och därför skriver jag det här till att börja med; 

Vår parkering är liten, vi vet. Den var ännu mindre innan vi grävde ut och förstorade den så mycket vi kunde med den plats som finns. Parkera gärna så nära bilen före som ni kan, tänk på att det kan komma fler efter att du parkerat. Ställ er INTE på vägen upp till grannen efter oss till höger, de bygger ut och använder sin väg dagligen. Och till sist, vänd inte på grannens tomt till vänster, fortsätt hellre rakt fram och håll till vänster. Då kommer ni ut nere vid brevlådorna och slipper vända! Piffigt va?

Idag rann bägaren över för våra grannar i huset till vänster efter oss och vi förstår det, det jag inte visste är att väldigt många använder deras gårdsplan som vändplats och det skulle säkert gå bra om det bara var vid något enstaka tillfälle. Tyvärr har jag själv inte uppfattat det som något problem eftersom vi själva inte vänder där och vi ser inte när kunderna kör iväg, skulle vi göra det är det ändå försent för att be kunden att låta bli. De har små barn och en liten hund och det är inte meningen att de ska bli störda av min affärsverksamhet.
Det är inte meningen att deras privata gårdsplan ska användas varken av oss själva, våra kunder eller våra leverantörer.

Vi kommer beställa skyltar som tydligt visar var ni inte skall parkera och hoppas att det inte blir några problem i fortsättningen, har du läst den här statusen så har du koll nästa gång så det löser sig säkert. 

Som ni vet är det Drop In på onsdagar och det kan uppstå väntetid, vill ni vara säkra på att få hjälp direkt bokar ni en privat tid.
Då räcker garanterat parkeringsplatsen till och alla blir lite nöjdare.

Välkomna till oss!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!