13 oktober, "dagen-utan-BH"? Glöm det! Slut-REA hos oss, extra rabatt!
Hej!

Det där med att ta av sig sin BH och låta boobisarna vara "fria" hela dagen låter jag gärna bli, har försökt för jag inbillar mig att det är mysigt men jag känner mig mest obekväm för att vara ärlig. 
Just nu har jag på mig Deco Vibe BH i svart, snygga färgen ombre ser ni på bilden.

Deco är min personliga favorit, jag har massor av färger i min privata garderob. Tycker om att modellen ger två klotrunda bröst och att brösten är där de ska vara. Passar väldigt bra under mina gamla klänningar där jag måste "fylla ut" dem upptill för att de ska sitta bra. Deco Vibe BH är väldigt lik originalet men har de där superbra extra spännet bak på axelbanden så man kan knäppa ihop dem till ett kors, smidigt! Deco Vibe-serien är lyxigare än originalet, mjuk spets som diskret dekoration på omkrets och underdelar. Gillar serien skarpt! Finns i butik nu, i webshop inom kort.

Tisdag 14/10 och onsdag 15/10 har vi extraöppet för att köra en slutspurt på vår REA.

Få 10% extra på REA-priset!
(det som tidigare var 25% blir alltså 35%)

Drop In från kl 14 till 19 båda dagarna, vill Du komma tidigare så ring 0705-191367 så löser vi det. 

Vi har tider kvar för BH-skola på torsdag och kan då erbjuda samma deal som ovan, boka tid direkt, snart är det försent.

Vi ses snart!

/BhPia

Kommentarer

  1. Tror det handlar om vana, är du van att vara utan BH så känns det obekvämt att använda en. Sen undrar jag vad du menar med att "brösten är där de ska vara"? Dom ska väl vara där dom sitter?

    SvaraRadera
  2. För mig handlar det om att kunna röra mig utan att behöva tänka på brösten, att promenera utan BH gör ont. Självklart beror det på storleken på bysten också. Det viktiga är att man har på sig (eller inte) något man trivs i, inte sant "Anonym"?

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!