Det är precis det här jag vill med företaget BhPia. Tack för ännu en fin text!

Företaget BhPia är mitt levebröd. Jag driver mitt eget företag sedan 2007 och jag är inte anställd någon annanstans. Jag är BH-coach i första hand, entreprenör i andra. Jag älskar att jobba med olika saker och jag har den stora förmånen att variera mitt arbete med både målning, lastbilskörning och stockreducering. Skulle jag vara tvungen att välja ett av mina arbeten skulle svaret självklart bli att hjälpa mina kunder att hitta rätt underkläder.

Att få sälja dessa häftiga plagg till er är inte bara något som räknas i pengar på kontot, det ger både mig och förhoppningsvis er mer energi och glädje att känna er nöjda med det ni köper. Jag vet att ärlighet värderas högre än ord som "den där satt bra på dig!" när ni själva märker att storleken eller modellen inte är riktigt 100%. 

Att sälja för mig är inte något fult, jag vet själv vad jag uppskattar hos butiker och vad jag inte tycker om. Alla kan inte gilla mig och mina produkter men om jag bara kan få en person om året att känna likadant som Miss V nedanför så är företaget BhPia en fortsatt framgångssaga i många år framöver... Over and out! 

/Pia

"Tack för att du är du, med din underbara personlighet och bh expertis så känner jag mig mer bekväm med min kropp och boobs. Hade du inte dykt upp när jag var tonåring med dina fina bh och din kunskap så vet jag inte om jag hade känt mig så bekväm i mig själv som jag gör nu, så tack"

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!