Info om leveranser hos BhPia!

Gulliga kunder! Ni vet att jag älskar er men snälla, har ni beställt underkläder uppskattar jag VÄLDIGT mycket om du hämtar dem så fort du kan. Det är väldigt tråkigt att stå med klara leveranser som jag inte kan sälja till andra kunder som besöker butiken eftersom de redan är sålda.

BhPia har en service som de flesta andra butiker inte kan erbjuda, vi tar hem färger och storlekar som vi inte har i lager. Självklart kostar detta pengar, ofta säljer butiker enbart av sitt eget lager och har då ingen extra kostnad på uppbundna produkter, dvs de leveranser som inte hämtas förrän flera veckor efter +utskickat sms. Om ni inte kan hämta när jag har öppet på onsdagar har ni alltid möjligheten att få det skickat till er med Schenker Privpak (49 kr), det andra alternativet är förstås att avtala en tid för att hämta. De allra flesta kunderna längtar efter sina påsar och hämtar direkt, perfekt för alla!

Vi gör allt för DIG och DU ger så mycket tillbaka i form av skratt, aha-upplever och snälla ord men i bland behöver jag påminna om att BhPia är ett företag, kanske ett ovanligt sådant, men vi behöver också få in betalningar inom rimlig tid. Fakturan skickas samma dag som leveransen packas sedan har du 14 dagar på dig att betala, kan du inte hämta leveransen innan dess ber vi ödmjukast om att få skicka paketet. Deal?

Har du handlat men har svårt att betala i tid? Hör av dig till oss så hjälper vi dig, antingen flyttar vi fram förfallodatumet några dagar eller så lägger vi över fakturan för delbetalning via Klarna, bra service är vår och det mesta går att lösa.

Som vanligt öppet i morgon kl 15-19, har fyllt på med ännu mera badkläder så nu håller vi tummarna för varmare badvatten!

Over and out!

/Pia

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!