Massor av bad i butiken!

Hej!

Det var ett tag sedan jag bloggade och det har hänt så mycket sedan dess, missa inte att följa oss på Facebook, där uppdateras det ideligen! ;)

Den senaste veckan har i alla fall vi här i Varberg haft det riktigt varmt ock skönt och vad passar då bättre att shoppa än badkläder? Det har varit lite kaos i butiken, hur kul som helst! För er som har möjlighet att komma till oss hälsar jag er hjärtligt välkomna att kolla in en riktigt prissänkt provkollektion från Sunseeker, märket som har solskyddsfaktor 50 på sina italienska tyger som dessutom är klorresistenta. Att ni får ett helt set för 400 kr som normalt kostar 900 kr är helt oslagbart, massor att välja på i 34-36 men även ett mindre antal i större storlekar. Exklusivt i butik, ej webshop! Först till kvarn, öppet 28/5 kl 15-19. Nästa onsdag har vi semesterstängt men öppnar igen onsdagen den 11/6 samma tid. Övriga tider mot tidsbokning, precis som vanligt.

Hittar ni inget i provkollektionen finns det förstås ett gäng badkläder från bl.a Freya, där hittar vi samma storlekar som på din BH och kan välja fritt mellan över- och underdel. Det går dessutom att beställa hem mycket snyggt och storleken saknas, bra va?

Senaste in i webshopen är Pier Bandeau från Freya, shit vad jag gillar den här modellen!
Är dock svag för just bandeau, så najs att slippa tänka på banden när man råkar få sol på sig.
Att den dessutom är prickig med volang... Mmm!


Klicka på bilden för att beställa direkt!

Välkommen! 

/BhPia

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!