Badkläder hos BhPia! Hur fungerar det?

  

Hej!

Jag har som ni vet sålt underkläder ett bra tag nu, är faktiskt inne på mitt sjunde år nu. Under tiden har det alltid funnits lite badkläder från och till men jag har valt att satsa mest på underkläderna eftersom det är störst efterfrågan på den sidan och för att det inte funnits plats att ta med en badkollektion ut till mina kunder när jag fortfarande körde mestadels med hemparty. Dock har nyöppningen av vår lilla butik resulterat i en enorm ökning av kunder som köper bikini och självklart lyssnar vi på detta. Vi kommer inte ha möjlighet att ta in några stora mängder men vi kommer se till att det finns många olika kombinationer att välja på för att Du skall hitta både en över- och underdel som Du gillar.

Vi har redan bad från Freya, Fantasie och Huit och kommer även fylla på med stabila kupor från Elomi. Precis som i vårt övriga sortiment finns det flera baskollektioner från varje märke vilket gör att vi kan beställa hem din storlek om vi inte har den i lager.

Ovan ser ni tre modeller som är skapade från samma grundbikini men de ser helt olika ut beroende på vilket tyg de sys upp i. Smart om ni provar t.ex Kansas (blå) men hellre vill ha Pier (svart/vit) som ligger som bas hos Freya. De är i princip likadana i kuporna och knyts i nacken.
Överst ser ni Dreamer som kommer in hos oss nästa vecka, det är en säsongsvara vilket innebär att den endast går att beställa hos vår leverantör under en begränsad period.
I juni kommer en kollektion släppas från Freya med svarta basfärger på både över- och underdelar som lätt kan matchas med andra mönstrade produkter, dessutom hittar man alltid samma nyanser i de olika kollektionerna från samma märke. Hur smart som helst när man vill skapa sina egna favviskombinationer! 

Vill Du komma och prova ut Din storlek har vi öppet på onsdag 16/4 mellan kl 15-19, övriga tider tidsbokning!
Simma lugnt!

/BhPia
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!