Ny vadderad Sport-BH med brottarrygg hos BhPia!


Freya Active lanserar nu en helt ny typ av Sport-BH och självklart hittar Du den hos BhPia.

Packade precis upp den och provade 75F på mig själv och den sitter som en smäck! Oftast köper jag 70FF men den här omkretsen är väldigt stabil så det räcker med 75 till mig.

Till skillnad från Freya Actives prisbelönta 4392 som säljer otroligt bra i den röda färgen så är den här modellen mycket rundare i formen. För mig ska inte en Sport-BH enbart trycka till bysten, man måste kunna andas också eller hur? Det är just därför som den röda modlellen är något "strutig", bysten skall skjutas framåt för att inte var i vägen när Du rör armarna fram och tillbaka. Lösningen i den här nya modellen är extra stöd i kuporna både upp- och nertill i kuporna. Boobisarna fixeras på det sättet från alla håll. 
Att designern även tänkt till när det gäller axelbanden ger två extra plus i kanten, de är vadderade och lite bredare än vanliga band, de går även att knäppa ihop med ett extra spänne, vipps får Du en BH med brottarrygg som inte behöver dras över huvudet. Great!

Snygga detaljer i vitt på den här svarta modellen gör den riktigt snygg och jag misstänker att många av mina kunder kommer använda den även till vardags. Det är helt ok. Jag lovar! Jag vågar nästan lova att det här nya modellen kommer vinna priser den också...

Sporta på! 

/BhPia


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!