Vi säljer inte BARA stora storlekar!

(klicka på bilden för att komma till "storlekar")
Hej!

Det har kommit till vår kännedom att den allmänna uppfattningen både om BhPia, men framför allt Sally & Sara är att vi endast säljer stora storlekar på våra underkläder.
Vi är otroligt stolta över att vi har BH upp till engelsk K-kupa men vi kanske glömmer prata om våra fina A-kupor? Om hela sanningen ska fram så säljer vi inte många A- och B-kupor eftersom många kunder ändrar kupstorlek när de får sin första professionella utprovning. Efter fyra år av BH-coachande konstaterar jag att arbetet med att alla kvinnor ska bära rätt storlek och modell på sin BH inte tar slut.

För er som varit med på en BH-skola så vet ni att det är omkretsen som avgör hur stor kupan är. En C-kupa är med andra ord olika stora. 75C är mindre än 85C. Om kunden bär en BH i storlek 80A när hon kommer till oss och vi konstaterar att omkretsen är för stor tajtar vi till den. Går du ner i omkrets ökar kupans bokstav för att bibehålla samma volym i kupan.
80A blir 75B som i sin tur blir 70C. Kanske tycker kunden att 65 känns helt ok på den modellen hon testar och vipps har hon en 65D på sig. Kanske satt bygeln lite för långt fram på boobisen från början, då går vi upp ytterligare en kupa och hamnar på 65DD eller 65E beroende på om det är en engelsk eller europeisk storlek på just den BHn. Låter det konstigt? Inte alls, det är bara en förklaring till varför vi inte säljer så många A-kupor. För dig som trots allt har en A- eller B-kupa så finns det många modeller att välja på.
Varför inte Fiore från Audelle? En vadderad BH med snygga detaljer, besök webshopen för beställning!

De flesta vanliga butiker säljer omkretser från 70, många av våra modeller finns från 60 i omkrets.
Det gör att vi kan hjälpa i princip alla kunder oavsett om du har liten eller stor omkrets eller kupa.
Vi är vansinnigt stolta över vårt storleksutbud och större delen av våra kunder är absolut inte några "specialfall". Alla verkar ha problem att hitta rätt BH oavsett storlek, ålder eller övriga önskemål.
Våra underkläder är designade för att passa på din kropp. De är inte bara snygga på galgen, vi lovar!

Så, nu har vi rett ut några små detaljer. Mindre boobisar kan också handla hos Sally & Sara / BhPia.
Kommande vecka fylls webshopen på ännu mer så håll utkik!

Trevlig söndag!

/BhPia

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

Vilken färg är egentligen nude, skin, eller hudfärgad? Jag vet inte! ;)

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!