BhPia expanderar och tar över etablerad webshop!


BhPia kan nu bekräfta att Sally & Sara kommer bli en del av BhPia.
Vi är mycket glada och stolta över denna affärsuppgörelse.
Sally & Sara är en känd underklädesbutik som haft sitt säte i Halmstad sedan 2003 och webshopen har varit en succé redan från start.
Webshopen är en av Sveriges första på nätet.

"Sally & Sara är en exklusiv webbutik specialiserad på BH i alla sorters storlekar och modeller. Hos Sally & Sara klagar vi inte på vår kropp, oavsett storlek - vi hyllar den istället! Vi framhäver våra kurvor i glada färger och mjuka spetsar och njuter av livet. 
Den kurviga 50-tals pinuppan är vår ledstjärna; självsäker och sexig med glimten i ögat!"

BhPia har som ni redan vet samma motivation som Sara så snyggt beskriver, det spelar ingen roll hur du ser ut. Du skall kunna hitta en Bh i rätt storlek oavsett.

Självklart kommer BhPia fortsätta hålla Bh-skolor och jobba med homeparty men på detta sättet hoppas vi kunna nå ut till er kunder på ett nytt sätt.
Ni får fortfarande den bästa servicen vid en personlig utprovning men jag har förstått att jag måste vidga mig eftersom efterfrågan på bra underkläder i RÄTT storlek hela tiden ökar.

Sara och jag kommer fortsätta arbeta tillsammans eftersom Sara är agent för mina favoritmärken Freya, Fantasie, Elomi, Huit och Fauve.
Det är med en tår i ögat BhPia skriver detta, inte av sorg. 
Det är av glädje och stolthet.

Välkomna in på Sally & Sara och kolla runt, inom kort har vi gjort alla nödvändiga ändringar men ni måste ha lite tålamod. Sortimentet kommer utökas.
Vänta bara så ska ni få se!

Ta hand om era kurvor och njut av julens mys.

/BhPia




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

Vilken färg är egentligen nude, skin, eller hudfärgad? Jag vet inte! ;)