Nytt i butik! Vardagshjältar skall icke underskattas!
Nu när nyår närmar sig är det såklart många som tänker på rätt underkläder mer än någonsin, klart man vill vara extra fin på årets sista dag! 

Men glöm inte att det är till vardags du använder din BH mest och jag tycker att vardagsunderkläderna ska få mer uppmärksamhet än de faktiskt får.

Rebecca Eclipse BH som visas ovan finns i tre olika basfärger som passar till många plagg. Jordnära toner som alltid funkar! Rebecca BH säljer väldigt bra både i butiken och webshopen, ett självklart val för många som vill ha en slät kupa med axelband som inte glider ner, de sitter tätare ihop i ryggen än på de flesta andra BH.
Rebecca Eclipse BH har något bredare mellan sina axelband men har i stället det smidiga knäppet bak på axelbanden som kan knäppas ihop till brottarrygg så att banden inte glider om man har problem med det.

Samma material som dessa godingar är tillverkade i hittar man i många av våra Sport-BH så ni kan själva räkna ut att de är väldigt luftiga och andas bra. Rebecca Eclipse BH är en nättare modeller än föregångaren med lägre skurna kupor och rundare urringning är föregångaren, perfekt för dig som vill visa lite mer men ändå få en bra support.

Omkretsen är ganska mjuk och knäppningen bak är helt slät, låter lite konstigt men ni kommer fatta vad jag menar när ni provar det, promise!

Brukar ofta skryta om hur bra modellerna sitter i större kupor så nu påpekar jag extra att dessa är superfina även i C- och D-kupor.

Gott nytt år!

/BhPia

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!