BhPia söker praktikant! Dela gärna!

    20130812
Hej!

Sugen på en annorlunda praktikplats? Är du intresserad av underkläder i ovanligt många storlekar? Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår webbutik! Eftersom butiken växer så det knakar i sömmarna hinner vi inte med att fylla på med alla fina produkter som släpps och vi borde definitivt vara mer aktiva på fler ställen än Facebook och Instagram. Vill du få chansen att bygga ditt eget jobb och testa dina idéer tycker jag att du skall höra av dig till oss.

Praktiken kommer vara flexibel och fri vilket betyder att du måste själv måste vara strukturerad och ordningsam. Fördelen med ett webbaserat system, Prestashop, är att varken jag eller du är låsta till en speciell plats eller fasta tider. Datavana är ett måste men det räcker förstås med grundläggande kunskaper, har du använt Photoshop är det ett plus. Gillar du att fotografera kommer du få användning av det också. Att översätta texter från svenska till engelska förekommer också så det är superbra om du behärskar även detta!

Din uppgift kommer bli att lägga in bilder, beskrivningar av våra produkter, göra marknadsundersökningar och självklart hjälpa till med marknadsföring i form av nyhetsbrev, sociala medier och blogg.
Självklart kommer du vara med mig ute på mina BH-skolor, det är då kunderna får prova ut sina storlekar och du får se hur en BH fungerar i verkligheten, inte bara på bild. Jag jobbar mestadels med hemförsäljning i små grupper, garanterat fria från provrum!
BhPia säljer inte bara underkläder, vi säljer en upplevelse. Ökar webbutikens försäljning finns chans till anställning, det beror helt på hur det utvecklas. Inga konstigheter med andra ord! Praktikplatsen kommer inte ge dig några pengar i nuläget men som sagt, går det som vi hoppas finns möjlighet till arbete även i fortsättningen.

Adressen är www.bhpia.se och vill du hitta till kontor och lager finns jag på Kungsäters By 18 i Kungsäter, Varbergs kommun, Hallands län.
Ring 0705-191367 eller maila bhpia@bhpia.se. Start snarast.

Dela gärna ordet! Trevlig sommar! Med vänliga hälsningar, Pia Abrahamsson VD

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!