"Caitlyn" Sommarens pärla!

Nyhet! "Caitlyn" BH

"Caitlyn" BH från Elomi är toppsäljaren som består. Perfekt för den bredare bysten, fångar upp extremt bra hela vägen från armhålan och framåt.
Pearl är den vita nyansen som skimrar vackert, precis som en pärla. Elomis specialitet är den bredare kvinnan men dock inte sagt att den inte fungerar till dig med 75 i omkrets. Lite lägre bygel i armhålan och med sidosupport som verkligen hjälper boobisarna framåt . Din profil blir smalare helt enkelt. 

Bred bra omkrets som inte skär in. Tre eller fyra hyskor bak beroende på storlek, hyskor och axelbandens bredd beror på storleken på din BH. BH med byglar och reglerbara axelband. Snyggt dekorerad med sammanpressad jämn spets som följer din byst utan att "sticka ut".

569 kr hos Sally & Sara 

Psst... Elomi gör även badkläder, ni som får Viktväktarnas medlemstidning kan läsa en intervju med BhPia där jag tipsar om sommarens badmode.
Bikinin som Elomi släppt den här säsongen är gjord efter Caitlyn, bara så ni vet. Kommande säsong kommer vi också att sälja Elomis bad om våra kunder efterfrågar det.

Sola lugnt!

/BhPia

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!