Storsäljarna Rebecca och Sonic i nya färger! Din favorit-BH?
*** Först till kvarn! ***

Är du också lite beroende av vardagshjältinnan Rebecca Minimizer BH? Modellen är en av mina absoluta storsäljare och det är många som har den i flertal i garderoben. Ni vet, den där favvismodellen som används dag efter dag, det är den du ska ha flera av så de håller så länge som möjligt! Jag har fått tag på ett gäng i underbara säsongsfärgen LAGOON och om du vill lägga vantarna på ett ex i din storlek föreslår jag att du skickar ett meddelande DIREKT. :)
Med lite tur har jag din storlek i butiken, om inte kollar jag om den finns kvar i lager hos leverantören. Som alltid med säsongsvaror så är det en begränsad upplaga och först till kvar som gäller!
Kostar 769 riksdaler, 59 kr i frakt om du inte vill hämta upp hos mig.
Svart, vit och beige är fortfarande bas och kan beställas hem när som helst.
Den grå snyggingen på bilden är Sonic Sport-BH som jag stormtrivs med! I morse fick den följa med på yoga, då vill jag inte behöva tänka boobisar som åker hit och ditt, haha. Det är tillräckligt svårt ändå! :P
Den fina grå-turkosa färgen kommer ligga kvar ett tag för beställning och kostar 729 kr för den som undrar. Både Rebecca och Sonic går upp till H/K-kupa.
Trevlig söndag på er allihopa! Hoppas vi ses snart!
/Pia

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!