Drop In hela onsdagar hela maj kl 15-18!


Hej! 

Här står jag och ser rund ut på syndens trappa upp till kyrkoruinen i Kungsäter. Skönt att vara gift så man får gå genom den vanliga porten hem, haha.

Vår lille Harry beräknas komma i mitten på juli och i början på juni kommer jag ta lite semester, därefter lägger jag upp tider online som ni mer än gärna får gå in och boka men om det blir så att lillen kikar fram tidigare så får du helt enkelt ett avbokningsmail så fort som möjligt. Frågor på det? ;)

Drop In på onsdagar kl 15-18 som vanligt hela maj, alltså sista dag 30/5. När jag stänger helt svarar jag inte på nu, det beror på hur jag mår framåt slutet. Än så länge mår jag toppen!

Mammaledig kommer jag förstås att vara men inte ett helt år eller så, jag kommer uppdatera mer när jag och min nya familj lärt känna varandra och ta det som det kommer helt enkelt. Stor fördel med mitt jobb är att jag jobbar hemma och kan börja med korta pass och att jag inte har några kollegor att ta hänsyn till. Chef är jag över mig själv så vem ska bestämma när jag, Harry och Jonathan är redo? VI! Kommer bli superbra bara vi får lite tid att vänja oss vid det nya livet, kommer det bli hur bra som helst! Förstår såklart att tiderna kommer försvinna supersnabbt men jag lovar, jag lägger upp så många tider jag kan, det försvinner redan nu ganska många dagtider pga föräldragrupp, amningskurs och möten med barnmorskan men det är ju heller ingen skräll att det går före jobb. ;) 

Ha det gott så länge!

/Pia
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vinnare av lyftande brösttejp, perfekt testpanel!

BhPias testpanelen har sagt sitt, så här fungerar ByeBra Brösttejp! Vågar Du testa?

BhPia firar fortfarande 10 år!